Stageprikbord

Stagiair Communicatie (W3514-6438)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Den Haag (Zuid-Holland)
Stage
Communicatie | Promotie
In overleg
Per direct
6 maanden
HBO / WO


Stichting Lezen & Schrijven
13-02-2018
 
Opdrachtomschrijving:

Ben jij enthousiast, creatief, flexibel en een aanpakker die graag aan de slag wil bij een maatschappelijk betrokken instelling? Volg je een communicatieopleiding en ben je beschikbaar voor een stage? Dan zoeken wij jou!

Onze werkstijl
Stichting Lezen & Schrijven kent een informele cultuur met gedreven medewerkers die maatschappelijk betrokken zijn. Het is van belang dat je zelfstandig handelt en denkt in kansen. Je toont durf en creatief ondernemerschap. In het nemen van beslissingen weeg je ook de belangen van anderen. Door je inzicht en enthousiasme weet je mensen en organisaties te verbinden. Je wilt jezelf ontplooien. Flexibiliteit en humor zijn je niet vreemd. Wij bieden onze stagiairs een stagevergoeding, afhankelijk van het opleidingsniveau.

Kerntaken:

Waarmee ga je aan de slag?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons communicatieteam wil komen versterken! Je kunt bij ons werkervaring opdoen en werken aan bijvoorbeeld de volgende projecten:

- Maak deel uit van het campagneteam van de Week van de Alfabetisering

Jaarlijks organiseren we in de week rondom 8 september (de Wereldalfabetiseringsdag) de Week van de Alfabetisering. Een week vol activiteiten rondom laaggeletterdheid. Ben jij een goede aanvulling op ons campagneteam?

- Bedenk een actie voor vrijwilligers

In heel Nederland zijn ongeveer 5.500 taalvrijwilligers getraind volgens de Taal voor het Leven-aanpak. Taalvrijwilligers helpen mensen die moeite hebben met lezen en schrijven door bijvoorbeeld een op een lessen te geven of in kleine groepjes. We zijn ze erg dankbaar en willen ze in het zonnetje zetten. Heb jij ideeën?

- Creëer leuke, originele content

De verschillende websites en sociale media van Stichting Lezen & Schrijven worden regelmatig bijgewerkt. Vind jij het leuk om teksten te schrijven voor allerlei verschillende doelgroepen?


Ook werk je mee in de dagelijkse communicatietaken zoals het schrijven van persberichten, het opmaken van nieuwsbrieven en nog veel meer!

Vereisten:Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Stichting Lezen & Schrijven t.a.v. Mevr. Baars.
Of bel ons voor meer informatie op 0703108906.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: