Stageprikbord

HBO stagiair(e) HRM (W3438-6434) Sponsorstage
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Grootebroek (Noord-Holland)
Stage
Personeel | Arbeid
In overleg
05-03-2018
In overleg
HBO

JPNLSKW6D
Vandersterre Groep Packaging B
05-02-2018
 
Opdrachtomschrijving:

Vandersterre Groep Packaging in Grootebroek is dé verpakkingsspecialist van de Vandersterre Groep Bedrijven B.V.. Als zelfstandig opererende business unit is zij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kaasverpakkingsbedrijven van Nederland. Een ultramodern innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het snijden en verpakken van Hollandse natuurgerijpte kaas. Wekelijks wordt kaas verpakt dat zijn weg vindt naar de industrie, horeca, catering en de retail in binnen- én buitenland. Ondanks robottechniek en alle automatisering heerst er, bij alle 180 'kaasgekke' medewerkers, liefde voor het ambachtelijke product dat kaas nu eenmaal is.

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)


HBO stagiair(e) HRM


Dit bieden wij:
Een uitdagende en afwisselende stage in een enthousiaste en dynamische werkomgeving. De HR afdeling, ook (mede) verantwoordelijk voor de salarisadministratie, vertegenwoordigt alle medewerkers binnen Packaging. Binnen de afdeling van Packaging liggen mooie uitdagingen met actuele onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het optimaliseren van de personele planning binnen onze productieomgeving. Op de HR afdeling van Packaging leer je alle aspecten van het HR vak kennen. Als stagiair(e) krijg je de ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Kerntaken:

Dit ga je doen:
Als stagiair(e) loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden van de HR afdeling. Dit zijn zowel beheersmatige als projectmatige werkzaamheden. Daarnaast ga je aan de slag met een opdracht die aansluit op een actueel thema. Deze opdracht wordt door Packaging in overleg met jou bepaalt. Je eigen inbreng wordt daarbij op prijs gesteld.

Vereisten:

Dit zoeken wij:
Wij zoeken een gemotiveerde, vakgedreven stagiair(e) die beschikt over een professionele houding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je studeert op HBO niveau Human Resource Management (HRM) of een vergelijkbare studie.

Startdatum stage
Je bent per direct beschikbaar voor 24-32 uur per week en voor een periode van minimaal vijf maanden.

Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Vandersterre Groep Packaging B t.a.v. Mevr. Anne-Mieke Meijer.
Of bel ons voor meer informatie op 0228-512284.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: