Stageprikbord

CliniClowns zoekt stagiair(e) HR (W2398-6406)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amersfoort (Noord-Holland / Utrecht)
Stage
Financieel | Administratief
250,- per maand
01-02-2018
In overleg
MBO


Stichting CliniClowns NL
21-12-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Wil jij in de praktijk ervaring op doen met personeels-, salaris- en verzuimadministratie en werving & selectie? Vind je het daarnaast leuk om bij verschillende HR-projecten mee te kijken? Dan hebben wij een leuke stageplaats voor jou!

CliniClowns zet zich sinds 1992 in voor zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst. Vandaag de dag spelen de CliniClowns in nagenoeg alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, in revalidatieklinieken, hospices, op scholen en online. De Clowns gaan ook naar zorginstellingen voor mensen met dementie. Daar zetten zij hun verbeeldingskracht met liefde en respect in om het isolement en de eenzaamheid te verzachten.

HR bij CliniClowns bestaat uit twee HR adviseurs en is verantwoordelijk voor het neerzetten en bewaken van een zichtbaar en helder HR-beleid en het adviseren van MT en leidinggevenden bij de uitvoering van dit HR-beleid in de organisatie. Verder draagt HR zorg voor een goede personeels- en salarisadministratie.


Kerntaken:

Wat ga je doen?
Je krijgt te maken met alle aspecten van personeelsadministratie die binnen de organisatie aan bod komen. Je zorgt dat personeelsdossiers goed op orde blijven, bevestigt contractafspraken aan werknemers, stelt arbeids- en stageovereenkomsten op, verzorgt mutaties voor de salarisadministratie en meldt verzuim bij de arbodienst. Daarnaast ondersteun je bij de werving en selectie en mag je meekijken bij diverse projecten waar HR bij betrokken is.

Vereisten:

Wie ben jij?
Je studeert een relevante studie zoals Medewerker HRM op mbo-niveau. Je werkt heel nauwkeurig, hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent (organisatie)sensitief. Natuurlijk heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende stageplek per februari 2018 in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. De stagevergoeding is € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Contact
Interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem contact op met Annette Vonk (06 106 490 83).

Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Stichting CliniClowns NL t.a.v. Mevr. Annette Vonk.
Of bel ons voor meer informatie op 0334699040.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: