Stageprikbord

Stage inkoop- en marketingonderzoek (W3227-6401)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Santpoort-Noord(nabij Haarlem) (Noord-Holland)
Stage
Logistiek | Distributie / Marketing | Sales
350,- per maand
Per direct
In overleg
HBO


Promoboer
13-12-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Promoboer BV is een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van premiums, pos-materiaal en andere promotionele producten. Naast een groot assortiment met standaard reclameartikelen, zoals zadelhoesjes en fietslampjes, denken wij graag met onze klanten mee over de productie van promotie artikelen op maat. Deze artikelen worden aangeboden via onze websites Promoboer.nl en JMpromotions.nl. Ons verkoopkantoor zit in Santpoort-Noord (vlakbij Haarlem), waar een klein en gezellig team uitvoering geeft aan promoties van zowel grote bedrijven als kleine bedrijven.

Kerntaken:

Taak van de stagiair is het opstellen van een inkoopplan waarbij op productniveau gekeken wordt naar leverancier-selectie, product mogelijkheden, verpakkingswijze, transport mogelijkheden, wettelijke eisen en concurrentiepositie. Naast de inkoop zal de stagiair tevens ondersteuning bieden aan de account managers bij de verkoop van promotiematerialen. Je stageopdracht kan worden afgestemd op de eisen vanuit je opleiding.

Vereisten:

Een leuke, leerzame en gezellige stageplek voor HBO studenten met een opleiding in de richting van de marketing en/of logistiek. In een jong team wordt hard gewerkt om alle werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren en op elkaar af te stemmen. Wij bieden een platte organisatiestructuur waardoor je snel kan meegroeien en veel kan leren. Gewenste startdatum is februari voor minimaal 3 maanden.

Bij interesse ontvangen we graag je korte motivatie en CV. Je kan deze e-mailen naar maarten@promoboer.nl t.a.v. Maarten de Boer. Of bel voor meer informatie naar 085-4015987.

Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Promoboer t.a.v. Dhr. de Boer.
Of bel ons voor meer informatie op +31 (0)85 40 15 987.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: