Stageprikbord

CliniClowns zoekt productiestagiair(e) (W2398-6400)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amersfoort (Noord-Holland / Utrecht)
Stage
Overheid | Non-profit / Toerisme | Horeca | Facilitair
250,- per maand
01-02-2018
In overleg
HBO


Stichting CliniClowns NL
12-12-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Draag jij bij om zoveel mogelijk kinderen een magisch moment te geven?

CliniClowns zoekt stagiair(e) ter ondersteuning van diverse producties/spelvormen

Zoek je een uitdagende stage in een creatieve omgeving? Dan hebben wij wat je zoekt! Wij zoeken een stagiair(e) voor productiewerkzaamheden voor een periode van drie tot zes maanden per februari 2018.

CliniClowns zet zich sinds 1992 in voor zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst. Vandaag de dag spelen de CliniClowns in nagenoeg alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, in revalidatieklinieken, hospices, op scholen en online. De Clowns gaan ook naar zorginstellingen voor mensen met dementie. Daar zetten zij hun verbeeldingskracht met liefde en respect in om het isolement en de eenzaamheid te verzachten.

Vanuit de unit Planning, coördinatie en ontwikkeling van de afdeling Clowns worden een aantal spelvormen van CliniClowns centraal gefaciliteerd. De belangrijkste daarvan zijn het CliniClowns College en de CliniClowns App. In het CliniClowns College ontvangen wij kinderen die ziek zijn - samen met het gezin - en dompelen hen onder in één groot zintuiglijk avontuur onder leiding van een Clown en de Conciërge. De CliniClowns App is een onlineomgeving speciaal voor kinderen met een langdurige ziekte en/of handicap die thuis of in een instelling/ziekenhuis worden verzorgd. Op deze veilige, afgesloten app kunnen kinderen live webcammen en chatten met de clowns, filmpjes bekijken en chatten met andere kinderen.


Kerntaken:

Wat ga je doen?
Je werkt samen met de Productieleider en Productiemedewerkers om ontmoetingen tussen clowns en doelgroep te faciliteren en spelvormen mogelijk te maken. Je voert zowel productionele als administratieve werkzaamheden uit, zoals:
• aanspreekpunt voor de doelgroep: afhandelen van aanmeldingen, behandelen van vragen en verzoeken, contact onderhouden met ouders/kinderen, invoeren en beheren van gegevens;
• ondersteunen bij productionele werkzaamheden, bijvoorbeeld kopen van rekwisieten en functioneren als runner;
• aanwezigheid en inzet tijdens de uitvoering van producties op locatie;
• faciliteren van clowns en het zorg dragen voor ruimtes waar wordt gespeeld.

Vereisten:

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige tweede- of derdejaars student (bij voorkeur aan een Hbo-opleiding). Verder heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je klantvriendelijk, resultaatgericht, nauwkeurig, flexibel en stressbestendig en beheers je Excel en Word goed. Jij weet productioneel je weg wel te vinden. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je ervoor terug?
De unit Planning, coördinatie en ontwikkeling van de afdeling Clowns biedt volop mogelijkheden en kansen om productionele ervaring op te doen. In overleg kunnen de taken waar mogelijk worden afgestemd op jouw leerbehoeften. Bij voorkeur ben je vijf (maar minimaal vier) dagen per week inzetbaar voor een periode van drie tot zes maanden per februari 2018. Je werkt vanuit ons kantoor in Amersfoort op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Incidenteel worden de stagewerkzaamheden verricht op locatie en/of in de weekenden. De stagevergoeding is op basis van vijf dagen per week € 250,00 per maand. De exacte periode en duur van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Contact
Interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem gerust contact op met Mijke Das. Zij is te bereiken op e-mailadres mijke.das@cliniclowns.nl of telefoonnummer 06 106 407 76.

Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Stichting CliniClowns NL t.a.v. Mevr. Annette Vonk.
Of bel ons voor meer informatie op 0334699040.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: