Stageprikbord

Kom stage lopen bij N279 Entertainment (W3484-6387)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amsterdam (Noord-Holland)
Stage
Overige
300,- per maand
In overleg
4 maanden
HBO / WO


N279 Entertainment
05-12-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Ben jij op zoek naar werkervaring bij een filmproductiehuis? Dan is dit je kans! We zoeken een enthousiaste collega die mee wil werken aan de financiering en (post-) productie van diverse speelfilms.

N279 Entertainment produceert films van artistieke waarde met een interessant publiekspotentieel. We kijken verder dan de Nederlandse grenzen en maken films met een internationaal karakter. Wij geloven in het bundelen van talent, authenticiteit en professionaliteit. Naar aanleiding van de succesvolle samenwerking bij de films OORLOGSWINTER en HET ZUIDEN hebben producent Els Vandevorst en regisseur Martin Koolhoven in 2011 N279 Entertainment opgericht. N279 Entertainment heeft naast BRIMSTONE van Martin Koolhoven ook filmproducties van andere regisseurs geproduceerd, o.a. van Mike van Diem (DE SURPRISE), Nanouk Leopold (BOVEN IS HET STIL), Christophe Van Rompaey (LENA) en Vincent Bal (NONO, HET ZIGZAG KIND).

Kerntaken:

Wij bieden een allround stage aan binnen een klein team en zoeken daarom een gezellige en veelzijdige collega. Als stagiaire ondersteun je ons team met allerhande werkzaamheden. Je assisteert bij de financiering, ontwikkeling, postproductie en marketing van de speelfilms. Je assisteert daarnaast ook bij de dagelijkse kantoor- en productiewerkzaamheden.

We zoeken iemand die ons team vanaf 5 februari 2018 zou kunnen komen versterken en fulltime beschikbaar is voor minimaal 4 maanden.


Vereisten:

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je neemt initiatief, bent punctueel, georganiseerd en stressbestendig en je kunt analytisch denken. Je wilt graag (leren) samenwerken in een team en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je zit op een HBO/WO opleiding. Je spreek- en schrijfvaardigheden in het Engels zijn goed.

Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar N279 Entertainment t.a.v. Mevr. Josie Taalman.
Of bel ons voor meer informatie op 0204229199.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: