Stageprikbord

Stagiair Logistiek - Marketing (W3913-6386)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amsterdam/Raamsdonksveer (Zuid-Holland)
Stage
Logistiek | Distributie
In overleg
Per direct
In overleg
HBO


Oud Clingendaal Management Ser
29-11-2017
 
Opdrachtomschrijving:


De Louwman Group is één van de 20 grootste automotive groepen in Europa. Het familiebedrijf waar-van de oorsprong teruggaat tot 1923, is importeur en dealer voor de merken Toyota, Lexus, Morgan, McLaren en Suzuki (incl. motorfietsen en marine), alsmede dealer voor Mercedes-Benz, Mazda, Ford, Mitsubishi, SMART, Maserati, Jeep en Alfa Romeo (totaal 54 dealerbedrijven verspreid over Nederland en Tsjechië). Daarnaast is de groep actief in lease- en financieringsactiviteiten, onderdelenhandel en banden import. Een andere activiteit is Welzorg: een specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Welzorg is marktleider in Nederland en Denemarken. Op dit moment zijn er binnen Louwman Group ongeveer 3000 medewerkers werkzaam. De Louwman Group is sterk klantgedreven.

Auto.nl is dé start up van de Louwman Group en heeft de ambitie om de automotive branche op zijn kop te zetten door online auto’s te verkopen zonder tussenkomst van de dealer. Zowel nieuw als ge-bruikt kan online gekocht worden en wordt afgeleverd inclusief alle zekerheid die je als consument maar kunt wensen. In 2017 is de vernieuwde website van Auto.nl live gegaan en in 2018 zal er vanuit de Louwman Group verder geïnvesteerd worden in het platform en de merknaam Auto.nl.

Om Auto.nl te ondersteunen in deze interessante fase zijn wij altijd op zoek naar stagiairs, zowel op het gebied van Marketing als Logistiek.

Dit bieden wij:

Wellicht de meest uitdagende stage waar je ooit uit hebt kunnen kiezen. Wij willen namelijk van 0 tot 100 in slechts enkele maanden tijd en daar ga jij ons mee helpen! Wat je werkzaamheden gaan worden kunnen we nu nog niet zeggen, wat we je wel kunnen vertellen is dat jij direct invloed gaat hebben op het succes van Auto.nl en je je de gehele periode meer dan volwaardig medewerker zult voelen. Door-dat wij binnen Auto.nl de expertise van echte online kennis combineren met de automotive kennis van één van de grootste automobiliteitsgroepen in Nederland leer jij best of both worlds en ben je echt klaar om later het verschil te maken bij je toekomstig werkgever. Dat allemaal in een zeer dynamieke en informele werksfeer.

Wat zoeken wij:
Een meer dan gemotiveerde, zelfstandige en gepassioneerde stagiair. Maar ook iemand die het net als wij achterhaald vindt dat hij zijn vakanties online boekt, nooit meer een bank van binnen ziet, maar nog steeds voor een auto naar de traditionele showroom moet. Ben jij er ook van overtuigd dat het retail landschap de komende jaren echt gaat veranderen en wil je daarbij front row betrokken zijn? Aarzel dan niet langer en reageer op de meest uitdagende stage sinds jaren!

Zowel op het gebied van (online) Marketing / marketingcommunicatie en logistiek kunnen wij altijd stagiairs gebruiken. Hoe zou jij Auto.nl in de markt zetten of hoe ga jij er logistiek voor zorgen dat we auto’s binnen 1 dag na bestelling thuis kunnen leveren?

Heb jij zelf een idee om Auto.nl te verbeteren, bijvoorbeeld een afstudeeronderzoek of meewerkstage? Stuur dan een korte motivatie naar Martijn Bovée (martijn@auto.nl) of bel 06-25106286.


Kerntaken:Vereisten:Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Oud Clingendaal Management Ser t.a.v. Mevr. Nederstigt.
Of bel ons voor meer informatie op 0705151334.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: