Stageprikbord

Commerciƫle stage (W3195-6383)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Zaandam (Noord-Holland)
Stage
Marketing | Sales
In overleg
In overleg
In overleg
HBO


Koninklijke Verkade
28-11-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een student(e) om onze National Account Managers voor een periode van minimaal vijf maanden te ondersteunen op diverse werkgebieden. Tijdens deze meewerkstage krijg je de mogelijkheid om mee te draaien bij een sterke A-merk organisatie met nationale en internationale merken als Verkade, Sultana, Godiva en McVitie’s en zal je veel samenwerken met de afdeling Marketing en Trade Marketing.

Wie zijn wij?
Koninklijke Verkade Nederland is opgericht in 1886 in Zaandam. Een oer-Hollands bedrijf in een internationale omgeving. Koninklijke Verkade heeft de ambitie om de meest gewaardeerde merkenfabrikant te zijn, met de merken Verkade, Sultana, Godiva, Cars en McVitie’s. Bijna 300 ambitieuze en gemotiveerde medewerkers werken dagelijks met plezier aan de sterke marktposities van onze merken binnen de categorieën koek, chocolade, tussendoor en savoury. Hiermee voorzien wij in de dagelijkse behoeften van de consumenten en klanten. Duurzaamheid en efficiency zijn hierbij belangrijke pijlers.

Koninklijke Verkade is sinds 2014 onderdeel van Yildiz Holding. Yildiz Holding, CEEMEA's grootste voedingsmiddelenorganisatie, heeft zijn business in koek en chocolade bij elkaar gebracht onder de nieuwe wereldwijde onderneming: pladis (www.pladisglobal.com). pladis is een wereldwijde leider in koek en zoetwaren met activiteiten in 120 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Onder pladis vallen 36 fabrieken in 13 landen met ruim 26.000 werknemers. Met het streven naar "we promise hapiness to the world with every bite", verrijkt de organisatie de consumenten met producten in zoete en hartige koekjes, wafels, cake, chocolade, kauwgom en snoep.

Als commerciële stagiair ondersteun je de National Account Manager op verschillende uiteenlopende gebieden. Dit kan zijn op het gebied van sales activiteiten, maar hier zit altijd veel overlap met de afdelingen Marketing en Trade Marketing. Binnen de afdeling Sales werken onze Account Managers dagelijks aan de ontwikkeling van o.a. de merken Verkade en Sultana. Het vakgebeid beslaat de vertaling van de merkstrategie naar de klant, introductie van nieuwe producten, initiëren en begeleiden van promoties en activatieplannen in samenwerking met Trade Marketing.
Als stagiair(e) op deze afdeling houd je je bezig met het begeleiden van de behoeften van de klant in de breedste zin van het woord. Omdat de afdeling Sales nauw samenwerkt met andere afdelingen en er tevens veel extern contact is met klanten, zal er vanzelfsprekend een brede oriëntatie ontstaan voor de stagiair(e).

De meewerkstage bestaat uit het ondersteunen van de Account Managers op het gebied van;
- promotieanalyses;
- accountplannen;
- categoryplannen;
- schapanalyses.


Kerntaken:

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden
Ondersteunen in dagelijkse operatie, waaronder;
• Begeleiden van klant specifieke projecten waaronder promoties en andere kanaal gerichte activatieprogramma’s;
• Ondersteunen van de Account Managers in het verzamelen en analyseren van informatie m.b.t. prijzen en promoties;
• Afhandelen van ad-hoc klantverzoeken m.b.t aanleveren o.a productinformatie;
• Maken van periodieke rapportage op klant- en marktniveau;
• Ondersteunen van seizoensgebonden projecten (zoals chocoladeletters);
• Ondersteunen bij productintroducties;
• Het pro-actief leveren van input voor accountplannen;
• Organiseren van interne kick-offs en events.

Wat biedt Verkade jou?
Wij bieden je een unieke kans om te werken bij een groot internationaal FMCG-bedrijf met bekende Nederlandse merken. De bedrijfscultuur is informeel, met veel aandacht voor teamwork en resultaat. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en staat in direct contact met verschillende interne afdelingen als Sales en Trade Marketing. Daarnaast krijg je snel veel verantwoordelijkheden op de afdeling en zal je een divers takenpakket krijgen, waarbij gefocust wordt op jouw ontwikkeling. We bieden een stagevergoeding van €390,- per maand op fulltime basis.Vereisten:

Wie jij bent
Je bent een 3e of 4e jaars student(e) met een commerciële universitaire studie of net afgestudeerd, met de voorkeur voor een marketing oriëntatie binnen jouw studie. Je hebt een duidelijke ‘Can do’ en ‘Will do’ mentaliteit. Mede studenten zouden je omschrijven als communicatief vaardig en stressbestendig. Je bent in staat draagvlak te creëren, zowel intern als extern. Je kan goed omgaan met klanten, bent accuraat en hebt financieel inzicht. Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden om mee te werken. De stage is vijf dagen per week in. Zaandam Het is mogelijk een afstudeeropdracht te koppelen aan de stage, maar deze zal in eigen tijd worden uitgewerkt. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de beschikbare informatie. Tenslotte hebben Excel en Powerpoint geen geheimen voor je.


Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Koninklijke Verkade t.a.v. Mevr. Suzanne Hoogendoorn.
Of bel ons voor meer informatie op 0756556111.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: