Stageprikbord

Marketing stage (W3195-6382)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Zaandam (Noord-Holland)
Stage
Marketing | Sales
In overleg
In overleg
In overleg
HBO


Koninklijke Verkade
28-11-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Per februari 2018 zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaires. Het marketingteam bestaat uit de categorieën koek, chocolade en tussendoor & savoury. Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om mee te draaien bij een sterke A-merk organisatie met Verkade en Sultana als belangrijkste merken.

Wie zijn wij?
Koninklijke Verkade Nederland is opgericht in 1886 in Zaandam. Een oer-Hollands bedrijf in een internationale omgeving. Koninklijke Verkade heeft de ambitie om de meest gewaardeerde merkenfabrikant te zijn, met de merken Verkade, Sultana, Godiva, Cars en McVitie’s. Bijna 300 ambitieuze en gemotiveerde medewerkers werken dagelijks met plezier aan de sterke marktposities van onze merken binnen de categorieën koek, chocolade, tussendoor en savoury. Hiermee voorzien wij in de dagelijkse behoeften van de consumenten en klanten. Duurzaamheid en efficiency zijn hierbij belangrijke pijlers.

Koninklijke Verkade is sinds 2014 onderdeel van Yildiz Holding. Yildiz Holding, CEEMEA's grootste voedingsmiddelenorganisatie, heeft zijn business in koek en chocolade bij elkaar gebracht onder de nieuwe wereldwijde onderneming: pladis (www.pladisglobal.com). pladis is een wereldwijde leider in koek en zoetwaren met activiteiten in 120 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Onder pladis vallen 36 fabrieken in 13 landen met ruim 26.000 werknemers. Met het streven naar "we promise hapiness to the world with every bite", verrijkt de organisatie de consumenten met producten in zoete en hartige koekjes, wafels, cake, chocolade, kauwgom en snoep.

Als stagiair marketing zal je de brand managers van één van de drie teams ondersteunen. Binnen de afdeling marketing werken onze Brand Managers dagelijks aan de ontwikkeling van de categorieën koek, chocolade en tussendoor & savoury. Het vakgebied beslaat o.a.: merkstrategie, product- en verpakkingsontwikkeling, consumenten communicatie en activatie, concurrentie en marktanalyse. Als marketingstagiair houd je je bezig met analyse van de markt, de behoeften van de consument en de drivers voor merken en producten. Doordat de afdeling nauw samenwerkt met andere afdelingen en externe bureaus zal er vanzelfsprekend een brede oriëntatie ontstaan voor de stagiair.


Kerntaken:

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden
- Ondersteunen bij consumentenonderzoek en productontwikkeling
- Opzetten van (online) activaties in samenwerking met externe bureau’s
- Ondersteunen in dagelijkse operatie
- Monitoren van merk a.d.h.v. Nielsen, GfK en andere data
- Maken van markt, consument en concurrentie analyses
- Opzetten en controleren van verpakkingsteksten
- Schrijven van concepten voor nieuwe producten
- Organiseren van interne kick-offs en events
- Zelfstandig oppakken van projecten

Wat biedt Verkade jou?
Wij bieden je een unieke kans om te werken bij een groot internationaal FMCG bedrijf met bekende Nederlandse merken. De bedrijfscultuur is informeel, met veel aandacht voor teamwork en resultaat. Je wordt onderdeel van een enthousiast team en staat in direct contact met verschillende interne afdelingen als Sales en Trade Marketing. Daarnaast krijg je snel veel verantwoordelijkheden op de afdeling en zal je een divers takenpakket krijgen, waarbij gefocust wordt op jouw ontwikkeling. We bieden een stage vergoeding van €390,- per maand op fulltime basis.


Vereisten:

Wie jij bent
Je bent een 3e of 4e jaars student(e) met een commerciële universitaire studie of net afgestudeerd, met de voorkeur voor een marketing oriëntatie binnen jouw studie. Je bent nieuwsgierig, creatief en positief ingesteld. Daarnaast ben je commercieel ingesteld en heb je een duidelijke affiniteit met food. Mede studenten zouden je omschrijven als communicatief vaardig en stressbestendig. Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden om mee te werken. De stage is vijf dagen per week in Zaandam. Het is mogelijk een afstudeeropdracht te koppelen aan de stage, maar deze zal in eigen tijd worden uitgewerkt. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de beschikbare informatie. Tenslotte hebben Excel en PowerPoint geen geheimen voor je.


Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Koninklijke Verkade t.a.v. Mevr. Suzanne Hoogendoorn.
Of bel ons voor meer informatie op 0756556111.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: