Stageprikbord

Meewerkstage Human Resource Management (W3195-6381)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Zaandam (Noord-Holland)
Stage
Personeel | Arbeid
In overleg
In overleg
In overleg
HBO


Koninklijke Verkade
28-11-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Voor de afdeling Human Resources zijn wij op zoek naar twee enthousiaste stagiaires voor onze HR-afdeling. Onze HR-afdeling is onder verdeeld over twee onderdelen; HR Supply Chain en HR Commercie. Voor beide afdelingen zijn we op zoek naar stagiaire, die het leuk vindt om zelfstandig te werken en veel te kunnen leren over de verschillende onderdelen van het HR vak, dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?
Koninklijke Verkade Nederland is opgericht in 1886 in Zaandam. Een oer-Hollands bedrijf in een internationale omgeving. Koninklijke Verkade heeft de ambitie om de meest gewaardeerde merkenfabrikant te zijn, met de merken Verkade, Sultana, Godiva, Cars en McVitie’s. Bijna 300 ambitieuze en gemotiveerde medewerkers werken dagelijks met plezier aan de sterke marktposities van onze merken binnen de categorieën koek, chocolade, tussendoor en savoury. Hiermee voorzien wij in de dagelijkse behoeften van de consumenten en klanten. Duurzaamheid en efficiency zijn hierbij belangrijke pijlers.

Koninklijke Verkade is sinds 2014 onderdeel van Yildiz Holding. Yildiz Holding, CEEMEA's grootste voedingsmiddelenorganisatie, heeft zijn business in koek en chocolade bij elkaar gebracht onder de nieuwe wereldwijde onderneming: pladis (www.pladisglobal.com). pladis is een wereldwijde leider in koek en zoetwaren met activiteiten in 120 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Onder pladis vallen 36 fabrieken in 13 landen met ruim 26.000 werknemers. Met het streven naar "we promise hapiness to the world with every bite", verrijkt de organisatie de consumenten met producten in zoete en hartige koekjes, wafels, cake, chocolade, kauwgom en snoep.

Als HR stagair(e) zal je voornamelijk assisteren bij de uitvoering van verschillende werkzaamheden, zoals werving- en selectie, ziekteverzuim en bijdragen aan het opstellen en uitvoeren van trainings- en ontwikkelingsplannen. Verder zullen je werkzaamheden bestaan uit dagelijkse administratieve taken en ben je samen met de afdeling aanspreekpunt voor medewerkers die binnen komen met uiteenlopende vragen. Ook word je betrokken bij verschillende HR projecten die lopen en lever je hier een bijdrage aan.
Als er vanuit de opleiding behoefte is naar een onderzoek over een HR-vraagstuk dan zal hier tijd en
ruimte vrij voor worden gemaakt.


Kerntaken:

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden
• Verantwoordelijk voor het recruitment proces voor alle stagiaires;
• Ondersteunen HR Business Partner / HR adviseur op gebied van verzuim, performance management en opleidingen;
• Verwerken inkomende sollicitaties voor diverse functies;
• Contact houden met sollicitanten en recruitment bureaus;
• Verzorgen gehele administratie rondom in- en uitdienst proces;
• Administratieve processen uitvoeren zoals bijv. contracten opstellen/verlengen;
• Aanspreekpunt collega’s op gebied van diverse HR-vraagstukken;

Wat biedt Verkade jou?
Wij bieden de kans om stage te lopen bij één van de mooiste A-merken van Nederland in een dynamische en uitdagende omgeving. De bedrijfscultuur is informeel met veel aandacht voor teamwork en resultaat. Je wordt onderdeel van een enthousiast, jong en compact team. De HR afdeling bestaat uit een HR Directeur, een HR Business Partner Commercie, een HR Adviseur en een HR Business Partner Supply Chain. Binnen dit team krijg je de kans om veel praktijkervaring op te doen in een dynamische omgeving en er is veel ruimte om te werken aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling.Vereisten:

Wie jij bent
Jij bent een 3e of 4e jaars student HBO Human Resource Management of zit in de laatste fase van je WO-studie met als richting HRM of Organisatiewetenschappen. Je bent nauwkeurig, nieuwsgierig en doortastend. Daarnaast ben je gemotiveerd, enthousiast en beschik je over een pro-actieve instelling. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt goede kennis van Microsoft Office.


Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Koninklijke Verkade t.a.v. Mevr. Suzanne Hoogendoorn.
Of bel ons voor meer informatie op 0756556111.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: