Stageprikbord

Graphic Design Stage (W3959-6374)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Haarlem (Noord-Holland)
Stage
ICT | Automatisering / Overige
250,- per maand
In overleg
5 maanden
MBO / HBO


Talent Search
22-11-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Talent Search is op zoek naar een zelfstandige en ambitieuze stagiair Graphic Design. Voor onze verschillende klanten, die actief zijn in uiteenlopende branches, verzorg je alle grafische vormen van communicatie. Je houdt je bezig met zowel offline als online communicatie-uitingen. Kennis van zowel drukwerk als webdesign is daarom een belangrijke eis.

De opdrachten die aan jou toe worden gewezen, zullen over het algemeen via verschillende kanalen worden gecommuniceerd. Aan jou de taak om het uitgangspunt van de opdrachtgever te vertalen naar uitingen die middels de verschillende media worden gecommuniceerd.

Kerntaken:

Onze ideale kandidaat beschikt over de volgende vereisten:

Creatief
Jij denkt in beeld, droomt altijd full colour en als je even niets doet, teken je figuren en contouren uit in gedachte. Kortom, je bent visueel ingesteld en die kunde weet je op een speelse manier te gebruiken. Of je nu een concrete opdracht krijgt of zelf conceptueel moet denken, jij weet alles in een handomdraai vorm te geven. -En kleur, niet te vergeten!

Nauwkeurig
Jij tekent altijd binnen de lijntjes, want slordigheden verpesten de schoonheid van je werk. Daarom kun je lang aan één project werken, werk je geconcentreerd en precies en behoud je altijd het overzicht, ook als er veel kleine aanpassingen worden gedaan.

Resultaatgericht
Als jij een doel voor ogen hebt, dan laat je dat niet meer los. Je wilt het beste resultaat en ook al moet je net zolang puzzelen en schuiven, je zorgt dat het gebeurt zoals het gebeuren moet.

Snel schakelen
Je werkt voor verschillende ondernemingen en hebt altijd meerdere projecten waar je aan werkt. Niet dat jij daar moeite mee hebt, want die variatie vind je leuk en interessant. Er zijn dagen dat je ‘s ochtends binnen een strakke huisstijl werkt, maar na de lunch je creativiteit de vrij loop kunt geven.

Zelfstandig werken
Vragen staat natuurlijk altijd vrij, maar indien jij vastloopt in je werk stel je de vraag altijd eerst aan jezelf. Dat maakt je een prettige werknemer die zelf zijn/haar boontjes kan doppen.

Je bent een energieke creatieveling met oog voor detail. Daarmee pas je uitstekend in onze jonge organisatie die gekenmerkt wordt de afwisseling (en soms ook wat hectiek).

Vereisten:

- Minimaal leerjaar 3 van je opleiding
- Zeer vaardig met Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign)
- Kennis van videoanimatie en – montage is een pre;
- Woonachtig in Haarlem of het geen probleem vinden om hier naartoe te reizen

Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Talent Search t.a.v. Mevr. Melanie van den Berg.
Of bel ons voor meer informatie op 088-0063500.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: