Stageprikbord

CliniClowns zoekst Afstudeerstagiair(e) (W2398-6295)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amersfoort (Utrecht)
Afstudeeropdracht
Overige
250,- per maand
In overleg
In overleg
WO


Stichting CliniClowns NL
08-08-2017
 
Opdrachtomschrijving:

CliniClowns zoekt Afstudeerstagiair(e) voor onderzoeksvraag

CliniClowns brengen sinds 1992 bezoeken aan kinderen in Nederlandse ziekenhuizen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn. En dat komt de behandeling ten goede. Want samen spelen en weer even kind zijn, kan angst verminderen, pijn verlichten en emoties de ruimte geven. Ruimte om te kunnen lachen, te ontspannen en weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Kortom: beter voelen helpt beter worden. CliniClowns. Geen kinderachtig effect.

De afdeling Kennis & projecten zorgt voor het ontwikkelen van kennis en innovatie op het vakgebied van clownen en hospital clownen binnen de zorg- en geefmarkt in binnen- en buitenland. Onderzoek naar de impact van het werk van CliniClowns is een belangrijk onderdeel. CliniClowns heeft een aantal onderzoeksvragen die we graag willen neerleggen bij afstudeerders.

Wat ga je doen?
Als afstudeerstagiair(e) doe je onderzoek naar een vraagstuk onder begeleiding van een van de Coördinatoren kennis nationaal. Welk vraagstuk kan in onderling overleg nader worden bepaald. Een mogelijk onderzoek is wat de gemoedstoestand van een kind in het ziekenhuis is.

Wie ben jij?
Jij volgt een studie pedagogiek of psychologie op universitair of HBO-niveau. Je kunt zelfstandig een onderzoek starten en leiden en bent goed in het analyseren van gegevens. Je bent communicatief sterk en wordt enthousiast van het onderhouden van externe contacten. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns. Een goede beheersing van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, is een voorwaarde voor deze stage.

Wat krijg je ervoor terug?
Een afstudeerstageplek per september 2017. Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. Wel zien we je graag minimaal één dag per week op ons kantoor in Amersfoort op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. De stagevergoeding is op basis van vijf dagen per week € 250 bruto per maand. De exacte periode en duur van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Contact
Interesse gewekt? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, afdeling HRM. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.

Kijk voor meer informatie over het werk van CliniClowns op www.cliniclowns.nl.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annemarie Siemerink, Coördinator kennis nationaal. Annemarie is te bereiken op annemarie.siemerink@cliniclowns.nl of 06 106 413 26.


Kerntaken:Vereisten:Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Stichting CliniClowns NL t.a.v. Mevr. Annette Vonk.
Of bel ons voor meer informatie op 0334699040.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: