Stageprikbord

CliniClowns zoekt stagiair Communicatie (W2398-6203)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amersfoort (Noord-Holland / Utrecht)
Stage
Communicatie | Promotie
250,- per maand
01-02-2018
In overleg
HBO


Stichting CliniClowns NL
18-12-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Binnen de communicatieafdeling van CliniClowns krijg je te maken met alle facetten van het vak. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

CliniClowns zet zich sinds 1992 in voor zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst. Vandaag de dag spelen de CliniClowns in nagenoeg alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, in revalidatieklinieken, hospices, op scholen en online. De Clowns gaan ook naar zorginstellingen voor mensen met dementie. Daar zetten zij hun verbeeldingskracht met liefde en respect in om het isolement en de eenzaamheid te verzachten.

De Marketingmissie
De afdeling Marketing bestaat uit Communicatie, Fondsenwerving en Vrijwilligers. Samen hebben wij als doel om het contact tussen clown en doelgroep mogelijk te maken door de samenleving op verrassende, eigen wijze met het werk van CliniClowns te verbinden. Om zo draagvlak in de Nederlandse samenleving te creëren en het doelstellingswerk mogelijk te maken.
Als stagiair communicatie werk je samen met vijf communicatiecollega’s en een stagiair redactie online. We houden ons bezig met het merkimago, de reputatie, de naamsbekendheid en de positionering van CliniClowns. Daarnaast informeren en werven we (potentiële) doelgroepen voor de verschillende activiteiten van CliniClowns.


Kerntaken:

Wat ga je doen?

Je krijgt te maken met alle facetten van het vak die binnen de organisatie aan bod komen. Het zwaartepunt van de stage ligt daarbij vooral op het meewerken aan campagnes, zowel merkcampagnes als fondsenwervende campagnes, landelijk als regionaal. Ter inspiratie verzamel je opvallende en goed scorende campagnecases in binnen- en buitenland.
Op het gebied van PR, schrijf je persberichten en monitor je de artikelen die verschijnen over CliniClowns. Ook help je bij het uitzetten en monitoren van stoppercampagnes en het optimaliseren hiervan.
Op het gebied van interne communicatie schrijf, redigeer en plaats je nieuwsberichten op het sociaal platform en ontwikkel je communicatiemiddelen die bijdragen aan de doorvertaling van de identiteit en ambitie binnen de organisatie. Voor onze producties coördineer je mailings (zowel in print als online).
Het uitvoeren van een onderzoeksopdracht, gekoppeld aan de stage, is bespreekbaar.


Vereisten:

Wie ben je?

JJe studeert een relevante studie zoals Communicatie op Hbo- of WO-niveau en je bent minstens vijf maanden beschikbaar voor minimaal vier dagen per week. Je kunt zowel samenwerken als zelfstandig werken, hebt een vlotte pen én lef en kunt goed organiseren. Uiteraard heb je affiniteit met het werk van CliniClowns.

Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende stageplek per februari 2018 in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. De stagevergoeding is € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Interesse?
Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem contact op met Ilja van Alten, Coördinator communicatie, via Ilja.van.alten@cliniclowns.nl.


Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Stichting CliniClowns NL t.a.v. Mevr. Annette Vonk.
Of bel ons voor meer informatie op 0334699040.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: