Stageprikbord

Stagiair(e) Redactie online (W2398-6196)
Printversie
Vertel een vriend(in)

Werklocatie:
Dienstverband:
Vakgebied:
Vergoeding:
Startdatum:
Stageperiode:
Niveau:

Referentie:
Adverteerder:
Geplaatst op:
Amersfoort (Noord-Holland / Utrecht)
Stage
Communicatie | Promotie
250,- per maand
01-02-2018
In overleg
HBO


Stichting CliniClowns NL
15-12-2017
 
Opdrachtomschrijving:

Ben je initiatiefrijk, creatief en supernieuwsgierig en heb je gevoel voor humor? Dan is deze online communicatie stage bij CliniClowns voor jou!

CliniClowns
CliniClowns zet zich sinds 1992 in voor zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst. Vandaag de dag spelen de CliniClowns in nagenoeg alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, in revalidatieklinieken, hospices, op scholen en online. De Clowns gaan ook naar zorginstellingen voor mensen met dementie. Daar zetten zij hun verbeeldingskracht met liefde en respect in om het isolement en de eenzaamheid te verzachten.

De Marketingmissie
De afdeling Marketing bestaat uit Communicatie, Fondsenwerving en Vrijwilligers. Samen hebben wij als doel om het contact tussen clown en doelgroep mogelijk te maken door de samenleving op verrassende, eigen wijze met het werk van CliniClowns te verbinden. Om zo draagvlak in de Nederlandse samenleving te creëren en het doelstellingswerk mogelijk te maken.
Als stagiair redactie online werk je samen met vijf communicatiecollega’s en een stagiair communicatie. We houden ons bezig met het merkimago, de reputatie, de naamsbekendheid en de positionering van CliniClowns. Daarnaast informeren en werven we (potentiële) doelgroepen voor de verschillende activiteiten van CliniClowns.

Kerntaken:

Wat ga je doen?
Jij vult je dagen met het creëren en publiceren van mooie, grappige, ontroerende en magische verhalen voor blogberichten, social media, websiteteksten en de nieuwsbrieven. Je vertaalt de contentmarketingstrategie en nieuwe huisstijl door naar pakkende teksten, foto’s en video’s. Je leert hoe je een goede contentkalender kunt opstellen en beheren, hoe je voor verschillende doelgroepen kunt schrijven en hoe je de social media kanalen volop kunt benutten, monitoren en vanuit analyse kunt verbeteren.

Vereisten:

Wie ben jij?
Je bent een tweede- of derdejaars HBO-student in de richting van communicatie, marketing, journalistiek of media en bent op zoek naar een stage per februari 2018 voor vijf dagen per week gedurende minimaal vier maanden. Je kunt goed schrijven, vindt het leuk om interviews af te nemen (of bent bereid dit te leren), hebt gevoel voor humor en bruist van de ideeën. Daarnaast durf je actie te ondernemen en heb je bij voorkeur ervaring met social media en fotobewerking.
Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met het werk van CliniClowns en je wilt inzetten voor zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie.

Wat krijg je ervoor terug?
Een leuke stageplek per februari 2018 waar geen dag hetzelfde is en waar je echt goed leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Contact
Heb je interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem contact op met Sarah Comajta via sarah.comajta@cliniclowns.nl.

Solliciteren:

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV!
Je kunt je sollicitatie digitaal versturen, door op de onderstaande knop 'Solliciteer' te klikken.
Verstuur je sollicitatie naar Stichting CliniClowns NL t.a.v. Mevr. Annette Vonk.
Of bel ons voor meer informatie op 0334699040.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

top


Gesponsord door: