Stageprikbord

Privacy

Informatieverzameling en -gebruik

 • SB&O werving en selectie is de eigenaar van de informatie die op deze site wordt verzameld. Wij zullen de informatie niet anders gebruiken dan in deze statement is vastgelegd. SB&O werving en selectie verzamelt op verschillende paginaís van deze site gebruikersinformatie.

Registratie

 • Om van onze diensten gebruik te maken moet de gebruiker zich eerst registreren. Tijdens de registratie wordt de gebruiker geacht gegevens (zoals naam en e-mail adres) in te voeren. Deze informatie wordt gebruikt om contact op te nemen met de gebruiker over diensten op deze site waarin zij interesse heeft getoond.

Vacature-plaatsing

 • We vragen de gebruiker om informatie bij het invullen van ons stage vacatureformulier. Hier moet een gebruiker informatie (zoals naam, e-mail adres en functieomschrijving) invoeren. Deze informatie wordt gebruikt om de bezoekers contact te kunnen laten leggen met de persoon die de stage vacature heeft geplaatst. Als er problemen zijn met het plaatsen van de vacature dan gebruiken wij deze gegevens om contact met de gebruiker op te nemen. SB&O werving en selectie is in geen geval aansprakelijk voor onwaarheden in de vacatures of door schade ontstaan door het reageren op een vacature.

CV-plaatsing

 • We vragen de gebruiker (student) om informatie bij het invullen van zijn of haar cv. Hier moet een gebruiker informatie (zoals naam, e-mail adres en genoten opleidingen) invoeren. Deze informatie wordt gebruikt om de bedrijven, organisaties of instellingen contact te kunnen laten leggen met de persoon die het cv heeft geplaatst. Als er problemen zijn met het plaatsen van het cv dan gebruiken wij deze gegevens om contact met de gebruiker op te nemen. SB&O werving en selectie is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door onwaarheden in cv's.

Log Files

 • We gebruiken IP-adressen van gebruikers alleen in geval van misdragingen door de gebruiker op de site. Misdragingen zullen tevens worden gemeld aan de provider van de gebruiker en de relevante autoriteiten. Eventueel worden de log files gebruikt om demografische informatie te verzamelen.

Links

 • Op deze website staan links. SB&O werving en selectie is niet verantwoordelijk voor de privacy-praktijken van deze andere sites. Deze privacy statement is alleen geldig op deze website. Zodra de website wordt verlaten gelden de voorwaarden van de op dat moment bezochte site.

Beveiliging

 • Wij nemen alle nodige maatregelen om de website te beveiligen. Als een gebruiker informatie naar ons stuurt wordt deze zowel on als offline beschermd.

Speciale aanbiedingen

 • We sturen alle nieuwe leden een e-mail om passwoord en user name te verifiŽren. Leden zullen zo nu en dan e-mail ontvangen m.b.t. onze nieuwsbrief. Uit respect voor onze klanten is het mogelijk aan te geven geen e-mail van ons te ontvangen.

Site and Service Updates

 • De gebruiker wordt op de hoogte gehouden update of service werkzaamheden op de site. Dit kan zo nu en dan nodig zijn om de site optimaal te laten werken.

Correctie/wijzigen persoonlijke informatie

 • Als een gebruiker zijn of haar persoonlijke informatie wil veranderen is dit ten alle tijden mogelijk. Dit kan door in te loggen en uw gegevens te veranderen.

Opzeggen

 • De gebruiker heeft de mogelijkheid zijn gegevens te laten verwijderen uit onze database.

Uitschrijven voor kandidaten
Uitschrijven voor werkgevers

Gesponsord door: