Stageprikbord

Over ons

Stageprikbord.nl is een gratis vacaturesite die studenten en werkgevers bij elkaar brengt. Met meer dan 300.000 bezoeken en 12.000 unieke bezoekers per maand heeft stageprikbord.nl een enorme groei doorgemaakt sinds de introductie in maart 2007. Op een eenvoudig maar professioneel platform kunnen werkgevers stage vacatures plaatsen en beheren; studenten en stagiairs kunnen de vele stage- en afstudeeropdrachten doorzoeken en rechtstreeks bij de werkgever solliciteren.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de diensten die stageprikbord.nl u biedt, is het noodzakelijk om u eerst aan te melden. Vul het aanmeldformulier in en u ontvangt automatisch een bevestigingsmail met uw inloggevens. Heeft u zich al eerder aangemeld, dan kunt u direct inloggen en wordt uw beheersysteem geopend. Uw (bedrijfs)naam en ID worden nu zichtbaar rechtsboven in het menu.

De aankomende tijd zal stageprikbord.nl inspelen op de toenemende vraag naar een eenvoudig en centraal platform voor stage- en afstudeeropdrachten in Nederland. Hierbij blijft stageprikbord.nl zich specifiek richten op studenten, stagiairs en opdrachten van MBO, HBO en WO niveau. Bovendien blijft een team van deskundige medewerkers stageprikbord.nl continue promoten en verbeteren en worden nieuwe tools en mogelijkheden ontwikkeld en stapsgewijs ingevoerd.

Stageprikbord.nl is samen met Buitenlandsestage.nl onderdeel van SB&O werving en selectie, een succesvol recruitment bureau gespecialiseerd in werving en selectie van afgestudeerde kandidaten voor startersfuncties en doorgroeifuncties van hoger niveau.

Neem voor algemene vragen over SB&O werving en selectie of stageprikbord.nl, contact op met telefoonnummer (0172) 57 47 44 of e-mailadres klantenservice@stageprikbord.nl

Stageprikbord.nl

Gesponsord door: